+387 55 350 502
banjadvorovi@teol.net
×

20200619172006 321916

Семберијом ће овога љета саобраћати туристички возић који ће бесплатно превозити грађане од центра Бијељине до Бање Дворови и Етно-села "Станишићи", рекао је Срни директор Бање Милорад Зекић.

Семберијом ће овога љета саобраћати туристички возић који ће бесплатно превозити грађане од центра Бијељине до Бање Дворови и Етно-села "Станишићи", рекао је Срни директор Бање Милорад Зекић.
Он је оцијенио да ће ово издвајање града значајно унаприједити богату туристичку понуду Бијељине. Према његовим ријечима, возић ће имати два вагона са 36 мјеста и ове године вожња ће бити бесплатна.

Скупштина града одобрила је ове седмице 100.000 КМ из локалног буџета за куповину возића за туристичке потребе, а возило ће бити власништво Бање Дворови која ће га користити и одржавати, наведено је у одлуци.

У образложењу одлуке о набавци возића међу ралозима су наведени унапређење туристичке понуде, лакша комуникација и саобраћај туриста и грађана уопште у вријеме туристичке сезоне, у вријеме рада базена, лакши обиласци и посјете туриста културним и вјерским објектима, еколошки здрав и рационалан начин превоза.


 Извор: https://www.glassrpske.com/

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co